Spring för livet – spring för barn i Myanmar/Burma!

Årets ”Spring för livet” är nu avslutat (även om det förstås går att samla sponsorer och springa nu också – alla bidrag är välkomna), och totalresultatet – i skrivande stund – blev 668 varv (kilometer)! Sammanlagt blev det över 90.000 kr i sponsrade och insamlade medel. Det är stort! Listor för alla sponsorer finns nu i kyrkan, och du som inte har möjlighet att ta dig dit för att se hur mycket det blev kan maila till andreas@valsatrakyrkan.se så får du besked den vägen. Stort tack till alla som sprungit, skramlat med bössa, sponsrat löpare och gett gåvor!

Hur många kilometer kan du springa/gå på en timme? Hur många tror du att andra klarar? Var med och spring (eller gå), och/eller sponsra en löpare. Vi gör i ordning en bana om ca 1 km, och du raggar sponsorer som åtar sig att sponsra dig med x kronor per varv. Loppet pågår under en timme,  och dina sponsorer betalar sina x kronor per varv/kilometer till Valsätrakyrkans Ungdom, och pengarna används som stöd till projektet ”Sharing Love” för gatubarn i Yangon, Myanmar/Burma.

Projektet ”Sharing Love” som vi samlat pengar till går för närvarande inte att driva pga situationen med covid-19, och projektet har därför växlat över till nödhjälp till familjerna i slumområdet. På grund av militärkuppen går det just nu inte att skicka pengar till Myanmar utan att försätta mottagaren i fara. Vi står redo att förmedla insamlade pengar när så blir möjligt, och letar även andra kanaler att få in pengar i landet, som då kan gå till nödhjälp i Myanmar i stort.

Årets ”Spring för livet” går av stapeln söndag 3 oktober kl 11.30, men du kan också välja att delta på distans när du vill fram till och med 7 oktober. Fixa några sponsorer, sätt av en timme för att springa/gå och kontakta sedan dina sponsorer med resultatet. Rapportera också till Valsätrakyrkan hur många kilometer det blev och hur mycket dina sponsorer lovat, så får vi med det i insamlingens totalresultat.

Informationsblad och sponsorlista (pdf)