Spring för livet – spring för barn i Myanmar/Burma!

Vi har ett resultat! Under timmen mellan 12.00 och 13.00 söndag 6 oktober sprang eller gick 63 deltagare sammanlagt 486 varv runt kyrkans slinga om en kilometer, plus en särskild insats med balansgång på lina. Det motsvarar drygt 10 maratonlopp, och de 167 sponsorerna har därmed lovat bidra med 68 993 kronor till projektet ”Sharing Love” för gatubarn i Yangon, Myanmar/Burma.

Till det ska också läggas de pengar scouterna ”skramlat” i husen runt omkring kyrkan, och tillsammans blir det en rejäl insats till hjälp för barnen i Myanmar. Stort tack för det!

Nu behöver vi tillsammans hjälpa till att få in dessa pengar också. I kyrkan finns listor där alla sponsorer kan se hur mycket de lovat betala, och där finns också minneslappar att fylla i och ta med sig hem. Bocka av att du tagit del av informationen, så blir det lättare för oss att se vilka vi ev behöver kontakta på slutet.

Pengarna betalas till Valsätrakyrkans Ungdom eller Valsätrakyrkans Swish – bägge numren hittar du längst ner på sidan. Märk betalningen ”Spring för livet”, ”Burma” eller liknande, så kassören vet var den hör hemma.