Spring för livet – spring för barn i Burma!

Tack till alla som sprang/gick/cyklade, och alla som sponsrade! 53 startande avverkade tillsammans 421 km, och sprang därmed in drygt 42.000 till Ywama baptistförsamling i Yangon, Burma för att användas i Sharing Love-projektet.

Erik Hagberg och Isak Andersson sprang dessutom 100m i armkrok, vilket genererade ytterligare ca 5000 kr. Scoutkåren har också samlat in närmare 10.000 kr hos vänliga grannar runt om kyrkan, och ytterligare pengar samlades in i samband med gudstjänsten den 8 oktober. Allt detta ger ger ett totalt resultat på närmare 60.000 kr!

I kyrkan finns en pärm med sammanställning för varje sponsor – välkommen in och ta reda på hur mycket det blev för just din del! Har du svårt att komma förbi kan du höra av dig till kyrkan (tex till pastor Andreas), så får du besked!