Spring för livet – spring för barn i Burma!

Söndag 7 oktober kl 12.00 är det äntligen dags för årets ”Spring för livet”! Vi gör i ordning en bana om ca 1 km, och du raggar sponsorer som åtar sig att sponsra dig med x kronor per varv. Klockan 12 går startskottet, och vi räknar hur många varv du hinner med på en timme. Dina sponsorer betalar sedan sina x kronor per varv till Valsätrakyrkans Ungdom, och pengarna används som stöd till projektet ”Sharing Love” för gatubarn i Yangoon, Burma/Myanmar.

• För dig som vill springa: i kyrkan finns sponsorlistor att hämta. Anmälan sker när du lämnar in sponsorlistan 11.45 på söndagen, och får en nummerlapp i utbyte.
  • För dig som vill sponsra: fyll i uppgifterna på ”din” löpares (eller ”dina” – du får sponsra hur många löpare du vill) sponsorlista, och håll tummarna. Ett par veckor efter loppet finns sponsorlistorna sammanställda i kyrkan, och du kan pricka av att du tagit emot informationen.

Lycka till!