Den digitala julbasaren är nu avslutad – vi återkommer 2021!

Valsätrakyrkans julbasar brukar vara mycket välbesökt, med kyrkan fylld till brädden av folk som fikar, handlar och umgås. 2020 blir lite annorlunda, då vi inte kan ha någon traditionell julbasar på plats i kyrkan. Fika och umgås får vi därmed göra på andra sätt, men handla kan vi ändå göra. Vi lägger helt enkelt här ut varor till försäljning. Välkommen att handla, och samtidigt bidra till kyrkan och ungdomsarbetet.

Allt är först till kvarn, så länge lagret räcker. Kontakta Gunna Birgersson (gunna00@hotmail.com / 073-740 75 10) och meddela vad du vill köpa. När du fått klartecken från Gunna att varorna är dina, betalar du sedan till Valsätrakyrkan – Swish 123 580 8563 eller bankgiro 5264-2105 (märk betalningen ”julbasar”).

Julgranar: 200-500 kr (beroende på storlek)

Grötbröd

Marmelad rabarber/ingefära, björnbär