Valsätrakyrkan i Uppsala söker ungdomsledare

Med ❤️ för Jesus och 😍 för ungdomar!

Du kommer arbeta tillsammans med vår heltidsanställda pastor (vilken kommer vara din arbetsledare) och en hel församling som tillsammans med dig vill leda barn och ungdomar till en personlig tro.

Vårt stora barn och ungdomsarbete består av söndagsskola för de yngre och ”förkonfa” för de något äldre, tonårsarbete och scouter (100+ i åldrarna 8-16 år och ett 20-tal ledare).

Som ungdomsledare blir du huvudansvarig för ungdomsarbetet och för tonår. Du kommer hänga med scouterna och finnas med i andra sammanhang där ungdomar möts. Ett par söndagar i månaden håller du antingen i undervisningen på ”förkonfa” eller är spindeln i nätet för ”gudstjänst för alla åldrar”.

Om du kan spela gitarr eller piano (enklare) så är det positivt. Vi har en vision om att kunna starta upp en barnkör igen.

Valsätrakyrkan är en ekumenisk församling ansluten till Equmeniakyrkan, Alliansmissionen och EFK. Vår församling består av ca 150 personer – allt från småbarnsfamiljer till äldre pensionärer. Söndagen är vår kraftkälla med gudstjänst och kyrkfika. Under veckans övriga dagar möts vi på många olika sätt – titta runt på hemsidan!

• Tjänstens omfattning är 50-75% med tillträde till höstterminen 2019, enligt överenskommelse.
  • Lön enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till ungdomsledare@valsatrakyrkan.se.

Du har säkert frågor, så hör gärna av dig till någon av oss:
Andreas Möller, pastor: 0736-008800 / andreas@valsatrakyrkan.se
Britta Svensson, personalansvarig: 0722-060959 / brittafvsvensson@gmail.com
Magnus Hurtig, Valsätrakyrkans ungdoms ordförande: 0737-590834 / hurtigmagnus@gmail.com
Lisa Linnarsson, församlingens ordförande: 0706-362511 / lisa.linnarsson@outlook.com

Varmt välkommen med din ansökan!