Vi möts till gudstjänst varje söndag kl 10.00. Vi sitter fortfarande något glesare än vanligt*, och sätter ut stolar på kyrktorget och inåt cafeterian vid behov. Till och med söndag 17 oktober tar vi med eget fika och sprider ut oss i lokalerna så gott vi kan efter gudstjänsten. Söndag 24 oktober inviger vi vårt nyrenoverade kök, och återgår då till att servera kyrkkaffe som vanligt.

Välkommen!

* Not: Restriktionerna för offentliga arrangemang lyftes den 29 september, och ansvaret för att hålla avstånd flyttades då från arrangören till individen. Från myndigheterna har man sagt att det ansvaret vilar extra mycket på den som av ett eller annat skäl inte är vaccinerad. Eftersom Valsätrakyrkans gudstjänster är till för alla, och vi inte kan veta vem som är vaccinerad och inte, vill vi på olika sätt göra det möjligt att fortsätta hålla lite avstånd ett tag till. Fortfarande gäller att den som har symptom stannar hemma.