Från och med söndag 29/3 och tills vidare sänder vi gudstjänster online tillsammans med Björklinge Missionsförsamling, Lyckebokyrkan i Storvreta, Missionskyrkan i Uppsala och Skuttunge missionshus. Gudstjänsterna börjar kl 11.00 om du vill vara med live, och du hittar dom på Missionskyrkans Youtube-kanal. De gemensamma gudstjänsterna fortsätter fram till 14 juni, och därefter ordnar församlingarna själva sommarens program.

Andakter från Valsätrakyrkan hittar du på vår egen Youtube-kanal. Där läggs en ny andakt upp i mitten av varje vecka. På den kanalen kommer du även hitta Valsätrakyrkans sommarandakter, söndagar kl 10.00 från 21 juni och framåt.

Du kan förstås också se gudstjänst på SVT söndagar kl 10.00, eller varför inte ta ett samtal med en vän om någon av livets stora och små frågor? Allt är möjligt – utom just att samlas till offentliga samlingar i kyrkan. Det får vänta ännu ett tag.